Tekes-projektin Virusten detektio ja hallintakeinot prosessiympäristössä loppuseminaari

1.1.2013 0:00 - 1.1.2013 0:00  

 

Viruskontaminaatioiden hallinta elintarviketuotannossa

Tilaisuuden ohjelma

9:30 – 10:00 Kahvi
10:00 – 10:15 Tervetuloa seminaariin Virusten detektio ja hallintakeinot prosessiympäristössä, Marjaana Rättö, VTT
10:15 – 10:45 Virukset ruokamyrkytysten aiheuttajana, Hanna Lundström, Evira, elintarvikehygienian yksikkö
10:45 – 11:15 Norovirukset pinnoilla ja niiden leviäminen elintarvikkeita käsiteltäessä, Maria Rönnqvist, HYELTDK, Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto
11:15 – 12:15 Lounas (omakustanteinen)
12:15 – 12:45 Virusriskin vähentäminen elintarviketuotannossa, Satu Salo, VTT Expert Services Oy
12:45 – 13:15 Norovirusriski elintarvikeprosessissa, Antti Mikkelä, Evira, riskinarvioinnin tutkimusyksikkö
13:15 – 13:45 Uusien tutkimustulosten tarkastelu Codexin viruksiin liittyvän elintarvikehygienia-ohjeistuksen näkökulmasta, Leena Maunula, HYELTDK, Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 9.4.2013 tästä linkistä.

Kartta ja liikenneyhteydet Viikkiin (Evira):
Reittiopas, Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen reitit, aikataulut, liikennetiedotteet ja poikkeusilmoitukset: http://www.reittiopas.fi/
Matka.fi, Liikenneviraston reittisuunnittelupalvelu joukkoliikennettä (bussit, junat, lento- ja paikallisliikenne) käyttäville: http://www.matka.fi/

Tervetuloa!

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00