Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu:
info@vtt.fi | puh. 020 722 7070

Haku

Katso kuinka VTT:n modernit tutkimusympäristöt tukevat sovelluskehitystä.

Katso video

Klikkaamalla kuvaa video avautuu omaan ikkunaansa. Oheisesta linkistä voit katsella myös muita VTT:n videoita.

VTT - Videot »

Seuraa meitä!

Pysy kuulolla metsä-
ja paperiteollisuuden
uusista tapahtumista!

VTT facebook

Metsäteollisuuden uudet innovaatiot lisäävät älykkyyttä ja
toiminnallisuuksia kuitupohjaisiin materiaaleihin ja
lopputuotteisiin.

VTT on Pohjois-Euroopan laaja-alaisin tieteelliseltä pohjalta huipputeknologioilla kestävän kehityksen ratkaisuja ja uutta liiketoimintaa tuottava tutkimuskeskus

Bioaktiivisuus luo uusia mahdollisuuksia paperille

VTT on kehittänyt menetelmän, jolla voidaan painaa paperille esimerkiksi terveyteen, hyvinvointiin ja ympäristöön liittyviä helppokäyttöisiä testejä. Perinteisellä painotekniikalla toteutettava menetelmä on testattu ja todettu toimivaksi. Esimerkkinä on hemoglobiinitesti, jonka VTT on painanut kehittämälleen paperille.

Testi valmistetaan painamalla paperiin vasta-aineita, jotka reagoivat paperille laitettavaan näytenesteeseen ja ilmaisevat onko näytteessä hemoglobiinia. Testin tulos on luettavissa paperilta esimerkiksi viivana, joka näytteestä riippuen joko näkyy tai...

Pakkaukset
Pakkausten uudenlainen vuorovaikutteisuus ja ekologisuus tarjoavat uusia mahdollisuuksia liiketoimintamalleihin ja imagomarkkinointiin. Lue lisää VTT:n kehittämistä teknologioista!
Hybridimedia
Hybridimedia tuo mukanaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia koko median arvoketjuun. VTT on tuonut alalle uusia konsepteja, joista yksi esimerkki on hybridioppikirja. Lue aiheesta lisää.