Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

14.–16.4.2010

TUULIVOIMA TUTUKSI - Tuulivoiman perusteet kolmessa päivässä

Dipoli, Otakaari 24, Espoo

Haluaisitko tietää enemmän tuulesta, tuulivoimaloista ja tuulienergian tuotannosta?
Kurssi käsittelee tuulivoimaa eri näkökulmista ja tarjoaa laajan yleistietopaketin aina tuuliolojen mittauksista tuulipuistoprojektien suunnitteluun.

Koulutus on tarkoitettu sekä tuulivoima-alan teknisluonteisissa tehtävissä työskenteleville että esimerkiksi markkinoinnissa tai tuotannonohjauksessa toimiville, joilla on halu kehittää toimiala- ja teknologiatuntemustaan. Koulutuksesta hyötyvät myös alasta ja aiheesta kiinnostuneet päättäjät, viranomaiset, energiankäyttäjät, opettajat ja konsultit.

Kurssi järjestetään yhteistyössä VTT:n, koulutuskeskus Dipolin ja Suomen Tuulivoimayhdistys ry:n kanssa.


Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu www-lomakkeella. Voit myös jättää ilmoittautumisen sähköpostitse (mailto:eva.holmqvist@tkk.fi) tai puhelimitse numeroon (09) 470 25608. Ilmoittauduthan mieluiten viimeistään ma 29.3.2010.


Kurssin hinta:
Ensimmäisen kurssipäivän (14.4.) ja toimialavierailun (15.4.) yhteishinta on 700 euroa. Kolmen päivän kokonaisuuden (14.4.–16.4.) hinta on 1200 euroa.Veroton koulutuspalvelu. Hinnat sisältävät opetuksen, opetusmateriaalia, kurssipäivien tarjoilut sekä yhteiskuljetus vierailukohteisiin.


Kurssin peruutusehdot: Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osanottaja saavu koulutukseen, veloitamme koko hinnan.


Kurssiesite: http://www.dipoli.tkk.fi/energia/tuulivoima/tuulivoima-tutuksi.pdf


Lisätietoja tapahtuman sivustolta:http://www.dipoli.tkk.fi/energia/tuulivoima/index.html