Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Uusi tutkimustietopalvelu Suomen elintarviketutkimuksista: FOODLE.FI

05.05.2010


VTT on yhdessä Elintarviketeollisuusliiton ja Elintarvikekehityksen osaamiskeskuksen (OSKE) kanssa kehittänyt koko Suomen elintarviketutkimusta kokoavan Foodle.fi-tutkimustietopalvelun.

Koko elintarvikeketjun toimijoille suunnattu palvelu lanseerattiin Elintarvikepäivien yhteydessä 4.5.2010. Sen ideana on toimittaa ajankohtaista ja helposti hyödynnettävää tietoa erityisesti yrityksille, medialle ja kehittäjäorganisaatioille.

Foodle.fi-tutkimustietopalvelu kokoaa ensimmäistä kertaa verkkoon suomalaisen elintarviketutkimuksen tulokset tiiviisti ja kansantajuisesti. Palvelu on tarkoitettu yrityksille, mutta myös media voi hyödyntää sitä. Tiedon tuottajina toimivat elintarvikealan tutkijat ympäri Suomea. Tutkijat kirjoittavat uusista tuloksistaan selkokielisesti ja tuloksista löytyy myös suomenkielinen versio.

Lisätietoja: www.foodle.fi


Lisätietoja

Juhani Sibakov
Tutkija
020 722 4080

 

 

Lisätietoja

Juhani Sibakov
Tutkija
020 722 4080