Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Uusi karttapalvelu haastaa perinteiset Internet-hakemistot ja hakukoneet

02.07.2010


Tässä.fi-palvelu on karttapalvelu, joka syntyi VTT hankkeen pohjalta. Uuden palvelun on kehittänyt Adfore Technologies Oy. Uudella palvelulla voidaan karsia tiedon haku useasta eri lähteestä ja yhdistää kaikki oleellinen tieto yhden Internet-sivuston taakse.

Adfore Oy on nuori teknologiayritys, jonka kehittämän palvelun avulla yritykset voivat tarjota kuluttajille uutta, entistä monipuolisempaa paikkatietopohjaista markkinointia. Adfore Technologies Oy:n juuret ovat VTT:llä. Se on tulos VTT:n teknologiasta liiketoimintaa -tavoitteesta. Karttapalvelujen kehittämisprojektista jalostui Tässä.fi -liikeidea, jonka pohjalta Adfore Technologies Oy:n avainhenkilöt perustivat yrityksen yhdessä VTT:n kanssa.

Adforen kehittämä palvelu on helppokäyttöinen sekä tietoja etsivälle käyttäjälle, että niitä tarjoaville yrityksille ja organisaatioille. Tässä.fi kertoo esimerkiksi, mistä löytyy lomailupaikkakunnan lähin apteekki tai mitä paikallinen ruokakauppa kulloinkin tarjoaa. Postiluukusta tulevaa mainospostia ei enää tarvita, eikä käyttäjän tarvitse erikseen etsiytyä kymmenille eri sivuille saadakseen tietää, mitä lähistöllä on tarjolla. Nokian Ovi-karttoja käyttävään palveluun on mahdollista tuottaa ajantasaista tietoa samalla niin yrityksen sijainnista, aukiolosta kuin vaikkapa ajankohtaisista tarjouksista.

www.tässä.fi
mobiilisti: tassa.fi


Lisätietoja

Markus Tallgren
Toimitusjohtaja, Adfore Technologies Oy
040 592 8585

 

 

Lisätietoja

Markus Tallgren
Toimitusjohtaja, Adfore Technologies Oy
040 592 8585