Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

VTT Expert Services Oy keskittää analyysipalvelut Labtiumiin

14.12.2011


VTT Expert Services Oy keskittää 1.1.2012 alkaen analyysipalvelut tytäryhtiöönsä Labtium Oy:hyn. VTT Expert Services Oy:n ja Labtium Oy:n välillä toteutettava liiketoiminnan siirto koskee eri teollisuudenalojen kemian analyysipalveluita sekä metsäteollisuudelle suunnattua massan ja paperin testausta.

Analyysipalveluiden keskittäminen samaan yhtiöön tarjoaa asiakkaille monia etuja. Palveluiden tarjonta selkeytyy ja toimintavarmuus sekä -nopeus paranevat. VTT Expert Services Oy:n ja sitä kautta myös VTT Groupin palvelut ovat edelleen hyödynnettävissä Labtiumin kautta.

"Analyysipalveluiden keskittäminen Labtiumiin mahdollistaa aiempaa kokonaisvaltaisemman palvelun tuottamisen asiakkaillemme. Jatkossa pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin sekä kehittämään kokonaan uusia palvelukonsepteja", toteaa Labtium Oy:n toimitusjohtaja Tiina Hausalo.

"Uusi työnjako konsernin yhtiöiden välillä tarjoaa eri kokonaisuuksille parhaan mahdollisen liiketoiminta-alustan. Myös resurssit ovat tehokkaasti hyödynnettävissä, kun analytiikan laitteet ja osaajat ovat samassa yhtiössä", sanoo VTT Expert Services Oy:n toimitusjohtaja Laura Apilo.


Lisätietoja

Laura Apilo
Toimitusjohtaja, VTT Expert Services Oy
040 551 8216

 

 

Lisätietoja

Laura Apilo
Toimitusjohtaja, VTT Expert Services Oy
040 551 8216