Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

VTT visioi parempaa maailmaa, katso video!

29.08.2012


Voiko teknologia parantaa maailmaa, helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja mahdollistaa kestävän kasvun? VTT pohtii näitä haasteita jatkuvasti ja antaa kysymyksiin viisi erilaista vastausta uudessa videossaan ”True today or true tomorrow?”.

VTT:n esittämät visiot ovat esimerkkejä tavoista, joilla teknologian kehitys näkyy ihmisten arjessa ja muokkaa tulevaisuutta. Visioissa näyttäytyy maailma, jossa ei vuosittain vedetä viemäriin miljardeja litroja puhdasta vettä tai kuljeteta ruokaa tonneittain kaatopaikalle. Katsoja näkee, kuinka energiaa tuotetaan ekologisesti ja ympäristöä säästäen ja miten painettu teksti herää eloon.

”True today or true tomorrow?” -video on nähtävissä VTT:n verkkosivuilla osoitteessa www.vtt.fi/tomorrow sekä Youtube-verkkopalvelussa. Katsojat pääsevät myös arvioimaan, mikä VTT:n esittämistä visioista on todellisuutta jo tänään.

VTT on sitoutunut edistämään parempaan huomiseen tähtääviä tutkimus- ja kehityshankkeita. VTT:n tavoitteena on tuoda teknologinen ja tieteellinen osaaminen asiakkaiden, yhteiskunnan ja kuluttajien käyttöön. Suomessa tehtävällä merkittävällä T&K-työllä on sovellettuna vaikutusta koko maapallon ja sen asukkaiden hyvinvointiin.

Linkki: VTT:n "True today or true tomorrow?" -video Youtube-verkkopalvelussa


Lisätietoja

Olli Ernvall
Viestintäjohtaja
040 8400288

 

 

Lisätietoja

Olli Ernvall
Viestintäjohtaja
040 8400288