Sign In

Pk-projektilähdöt

 

VTT Pk-yritysten projektilähdöt
Tulevaisuuden menestykseen tarvitaan ketterää yhteistyötä ja raudanlujaa osaamista. Nyt pääset hyödyntämään monialaisen tutkimustyömme tuloksia entistä nopeammin. Valmiit ratkaisumallit ja menetelmät mahdollistavat nopean reagoinnin toimintaympäristön muutoksiin ja uusien valmiuksien luomiseen yhteisellä panostuksella.
 

Rakennamme yhdessä pk-yritysten kanssa alla olevista teemoista kehityshankkeita, joilla vauhditamme tulevaisuuden kasvua ja menestystä jo tänään.

Löydä yrityksellesi sopivat teemat ja ilmoittaudu mukaan!                

 

PROJEKTILÄHDÖT


Digitaalisen laadunvarmistuksen vauhtipyörä – nopea laadunkehittämisen menetelmä pk-yritysten käyttöön

Tervetuloa VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhdessä järjestämään työpajaan 12.12.2016 Tampereelle!

Laadun mittaaminen ja toteutuneen laadun havainnointi on keskeinen osa laadun kehittämistä. Laadunvarmistusta voidaan toteuttaa eri toiminnan vaiheissa kuten suunnittelussa, tuotannossa ja palveluissa.  Digitaalinen laadunvarmistus lisää kustannustehokkuutta prosesseissa ja operatiivisessa toiminnassa. Prosessien reaaliaikainen seuranta auttaa ennalta ehkäisemään vikatilanteita ja nopeuttaa häiriötilanteisiin reagointia.

Tilaisuuden järjestää VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC.

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

Käyttökokemus ja asiakaskokemus - tie uudistumiseen ja kilpailukykyyn

Tule mukaan pohtimaan käyttö- ja asiakaskokemuksen vahvistamista 18.1.2016 kello 12-16 Tampereelle!

Mieleenpainuva ja erottuva asiakaskokemus on yhä tärkeämpi kilpailutekijä yritysten välisessä liiketoiminnassa markkinalla, jossa tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat usein hyvin samankaltaisia.

VTT on ollut mukana useiden edelläkävijäyritysten käyttö- ja asiakaskokemuksen vahvistamisessa, ja oppeja halutaan nyt levittää erityisesti pk-yrityksille. Pk-projektilähdön kautta valmistellaan myös uusia, käyttö- ja asiakaskokemukseen liittyviä kehityshankkeita. Tee käyttö- ja asiakaskokemuksesta yrityksesi kilpailuetu yhteistyössä muiden kiinnostuneiden PK-yritysten ja VTT:n asiantuntijoiden kanssa!

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

TULOSSA​

Pian aukeavia uusia teemoja:

 

AIKAISEMMAT PROJEKTILÄHDÖT

 

 

Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00

OTA YHTEYTTÄ

PL 1000, 02044 VTT
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.30

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00