Sign In

Pk-projektilähdöt

 

VTT Pk-yritysten projektilähdöt
Tulevaisuuden menestykseen tarvitaan ketterää yhteistyötä ja raudanlujaa osaamista. Nyt pääset hyödyntämään monialaisen tutkimustyömme tuloksia entistä nopeammin. Valmiit ratkaisumallit ja menetelmät mahdollistavat nopean reagoinnin toimintaympäristön muutoksiin ja uusien valmiuksien luomiseen yhteisellä panostuksella.
 

Rakennamme yhdessä pk-yritysten kanssa alla olevista teemoista kehityshankkeita, joilla vauhditamme tulevaisuuden kasvua ja menestystä jo tänään.

Löydä yrityksellesi sopivat teemat ja ilmoittaudu mukaan!                

 

TULEVAT PROJEKTILÄHDÖT

 

 

4.4.2017, Seinäjoki

Tervetuloa pohtimaan VTT Oy:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoiden kanssa robotiikan ja automaation mahdollisuuksia sekä haasteita!

Työpajan perusteella kootaan pk-yrityksille kehityshankkeita robotiikan keskeisistä teemoista - kehitä robotiikasta tuottavuuden ja kannattavan kasvun lähde yrityksellesi yhteistyössä samasta kehityshaasteesta kiinnostuneiden yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuuden järjestää VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun Ketterä teollisuus-hankkeen ja IntoSeinäjoen kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

6.4.2017, Tampere

Tervetuloa pohtimaan VTT Oy:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoiden kanssa tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksia liiketoiminnassa! Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC järjestää Tampereella työpajan, jossa kartoitetaan ja valmistellaan projekteja Tekesin tekoäly-tutkimushakua varten. 


Työpaja on suunnattu:
- valmistavan teollisuuden pk-yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita oppivien koneiden tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista
- suurille yrityksille, joilla on valmiiksi kerättyä, mutta hyödyntämätöntä dataa

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

24.4.2017, Tampere

Käyttökokemus kertoo miltä ihmisestä tuntuu käyttää tuotetta tai palvelua. Asiakaskokemus kattaa kaikki asiakkaan kokemukset ensimmäisestä yhteydenotosta toimitukseen ja huollon ja ylläpidon palveluihin. Huono asiakaskokemus näkyy asiakaspalautteena tai asiakaskatona. Positiivinen asiakaskokemus taas lisää yrityksen kiinnostavuutta, asiakasuskollisuutta ja myyntiä.

VTT kokoaa pk-yrityksille kehityshankkeita ajankohtaisista teemoista. Tee käyttö- ja asiakaskokemuksesta yrityksesi kilpailuetu yhteistyössä samoista kehityshaasteista kiinnostuneiden yritysten ja VTT:n asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

AIKAISEMMAT PROJEKTILÄHDÖT

Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00

OTA YHTEYTTÄ

PL 1000, 02044 VTT
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.30

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00