Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Rukiista syntyi terveellinen välipalatuote

Asiakas: Ruisvoima Oy

Haaste: Rukiin terveellisten ominaisuuksien yhdistäminen helppo-käyttöiseen ja suomalaisia kuluttajia miellyttävään välipalatuotteeseen.

Ratkaisu: Pääraaka-aineiksi valittiin ruislese – rukiin ravintorikkain osa - ja pellavansiemen, joka on hyvä omega-3-rasvahapon lähde. Välipalatuote valmistettiin ekstruusiotekniikalla. Raaka-aineiden huolellisen valinnan ja käsittelyolosuhteiden optimoinnin avulla saatiin miellyttävä, terveellinen ja hyvänmakuinen tuote.

Asiakashyödyt:

  • Kätevä välipalatuote, jolla on sekä rukiin että pellavansiemenen positiiviset ravitsemukselliset ominaisuudet.
  • Ruisleseen ja omega-3-rasvahappojen haastavat makuominaisuudet saatiin muokattua kuluttajia miellyttäväksi.

Lue lisää


Lisätietoja

Mirja Mokkila
Asiakaspäällikkö
040 525 7423

Juhani Sibakov
Tutkija
040 536 3428

Lisätietoja

Mirja Mokkila
Asiakaspäällikkö
040 525 7423

Juhani Sibakov
Tutkija
040 536 3428