Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Bioteknologiasta uusia ominaisuuksia elintarvikkeille

Asiakas: Unilever

Haaste: Etsiä hydrofobiini-proteiinin uusia ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin, sekä oppia ymmärtämään ja hallitsemaan paremmin sen aiheuttamia ilmiöitä.

Ratkaisu: VTT tutki miten molekyylit asettuvat tietyille rajapinnoille ja kehitti mahdollisia menetelmiä hyödyntää hydrofobiinia elintarviketeollisuudessa.

Asiakashyödyt:

Parempi ymmärrys hydrofobiinin käyttäytymisestä eri tilanteissa, johtaen asiakkaalle saatuun patenttiin. Käytännön esimerkkinä jäätelön vaahtorakenteen vahvistaminen, joka tekee jäätelön syömisestä entistäkin miellyttävämmän elämyksen.


Lisätietoja

Mirja Mokkila
Asiakaspäällikkö
020 722 4490

Lisätietoja

Mirja Mokkila
Asiakaspäällikkö
020 722 4490