Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Mobiilijärjestelmien kehitys

Tuotamme älykkäiden mobiilijärjestelmien menetelmiä ja palveluita yhdessä alan keskeisten toimijoiden kanssa useille sovellusalueille hyvinvoinnista aina logistiikkaan asti.

VTT kehittää energiatehokkaita menetelmiä mobiilijärjestelmien älykkyyden lisäämiseksi ja kommunikoinnin tehostamiseksi. Menetelmämme mahdollistavat älykkäitä mobiilijärjestelmiä hyödyntävien ja käyttökokemukseltaan erinomaisten palveluiden tuottamisen.

Monialaiset asiantuntijamme rakentavat palveluita, jotka hyödyntävät mobiilijärjestelmistä saatavaa informaatiota tehokkaasti käyttäen uusimpia data-analyysimenetelmiä.

VTT:n kehittämää teknologiaa on sovellettu sekä älypuhelimissa, että muissa sulautetuissa järjestelmissä kuten rannetietokoneissa ja anturiyksiköissä. Menetelmiämme on hyödynnetty myös useiden kansainvälisten toimijoiden kaupallisissa ratkaisuissa.

Olemme verkostoituneet kansainvälisesti merkittävien toimijoiden kanssa, kuten Nokian, NSN:n, Siemensin, Fraunhoferin ja Kalifornian yliopiston, Berkeleyn kanssa. VTT osallistuu aktiivisesti alan tieteellisiin konferensseihin ja kaupallisiin tapahtumiin.


Lisätietoja

Ville Könönen
Tukimustiimin päällikkö
040 529 4887

Jani Mäntyjärvi
Tukimustiimin päällikkö
040 519 1361

Lisätietoja

Ville Könönen
Tukimustiimin päällikkö
040 529 4887

Jani Mäntyjärvi
Tukimustiimin päällikkö
040 519 1361