Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Käyttöliittymätekniikat

Kehitämme tulevaisuuden käyttöliittymäratkaisuja alan johtavien toimijoiden kanssa asiakkaidemme tarpeisiin.

VTT:llä loppukäyttäjät ovat aina mukana tutkimuksessa, minkä ansiosta kehittäjillämme on realistinen näkökulma siitä, mitä käyttäjät todella tarvitsevat ja odottavat tuotteelta tai palvelulta. Asiantuntijoidemme kehittämiä käyttöliittymäratkaisuja on käytössä esimerkiksi älypuhelimissa, palvelujärjestelmissä ja myymälöiden älytiloissa.

Takaamme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen aina laastareista pilvipalveluihin asti

Vahvuutenamme on huipputeknologian yhdistäminen onnistuneisiin käyttökokemuksiin. Toteutamme käyttökokemuksen suunnittelua sekä käyttöliittymäkonseptien nopeaa prototypointia tuotteisiin ja palveluihin. Teemme käyttäytymisanalyysiin pohjautuvia profilointeja ja ennakointitekniikoita, joiden avulla saavutamme palveluihin räätälöityä käyttökokemusta.

VTT:n teknologisia vahvuuksia ovat erityyppiset anturifuusiotekniikat kuten 3D-kamerat, 3D MEMS-komponentit ja monianturifuusioalgoritmit sekä pinnoille integroitavat printattavat ja muotovaluihin integroitavat tekniikat. Kehitämme lisäksi kosketusvapaita käyttöliittymätekniikoita sekä käyttäytymispohjaisia ja adaptiivisia ohjelmistoja käyttöliittymiin.

Monitieteellisen henkilökuntamme ansiosta, voimme tarjota käyttöliittymäkehityksen yhteyteen muita täydentäviä palveluita, kuten esimerkiksi valmistusmenetelmien valintaa ja räätälöintiä sekä mobiili- ja pilvipalveluintegraatiota. Kattavat ratkaisumme perustuvat vahvaan liiketoiminta-alan tuntemukseen.

VTT on verkostoitunut lukuisten käyttöliittymiä kehittävien tutkimus- ja yritystoimijoiden kanssa, kuten Nokian, Polarin, Fraunhoferin, Philipsin ja Gemalton kanssa. Teknologiamme soveltuvat hyvin niin älypuhelimiin kuin myös puettaviin, kannettaviin sekä teollisiin laitteisiin.