Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Radiojärjestelmät

Edistyneiden radiojärjestelmien toteuttaminen vaatii erityisasiantuntemusta ja vuosien kokemusta. VTT:llä on yli 15 vuoden kokemus radiojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Käytössämme on laaja kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja VTT toimii aktiivisesti tärkeimmissä standardointiorganisaatioissa. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme saavat tuotteet ja palvelut markkinoille nopeammin.


Lisätietoja

Jukka Kiviniemi
Asiakaspäällikkö
020 722 6010

Kognitiivisen radioteknologian tutkimus, prototypointi ja lisensointi

VTT investoi vuosittain yli 10 miljoonaa euroa seuraavan sukupolven kognitiivisten radiokonseptien tutkimukseen ja toteuttamiseen. Asiakkaat voivat avullamme hyödyntää uusimpia tutkimustuloksia ja kehitysprosesseja nopeuttavia lisensointimahdollisuuksia.


Radiojärjestelmien mallinnus ja toteutus

Asiantuntemuksemme ja nykyaikaisten kehitystyökalujemme avulla autamme asiakkaita toteuttamaan monimutkaisia radiojärjestelmiä kustannustehokkaasti. VTT:n radiojärjestelmien mallinnuspalvelut pienentävät riskejä kehitysprosessin alussa ja koko projektin ajan.


LTE-, 4G- ja Wi-Fi-testauspalvelut

VTT:n edistyksellisten testauslaitteiden ja kokeneiden ammattilaisten avulla asiakkaamme voi pienentää tuotekehitysriskejä, saada tuotteet nopeammin markkinoille ja saavuttaa kustannussäästöjä.