Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Teknologioita multimedian hallintaan ja analysointiin

Digitaalisen median käyttö ja määrä lisääntyvät eksponentiaalisesti. Entistä monipuolisemman video- ja äänisisällön hyödyntämiseen tarvitaan tehokkaita uusia työkaluja. VTT:llä on kattava kokemus multimediasisältöjen hallinta-, haku-, siirto- ja analysointijärjestelmistä. Toimitamme innovatiivisia ratkaisuja digitaalisen median tarjontaan ja hyödyntämiseen eri toimialoilla.


Lisätietoja

Harri Nurmi
Asiakaspäällikkö
020 722 6199

Multimedian optimaalinen koodaus, mukautus ja siirto

VTT on kehittänyt kansainvälisesti korkeatasoisia teknologioita videoiden koodaamiseen, mukautuvaan suoratoistoon, välimuistien hallintaan sekä monikanavaiseen siirtoon ja käyttöön erilaisissa laiteympäristöissä. Ne perustuvat VTT:n optimoitujen sisällönvälitysstrategioiden suunnittelu- ja testausosaamiseen.

Multimediasisällön analysointi ja hallinta

VTT:n kokemus edistyneiden sisällönhallintajärjestelmien ja tapahtumapohjaisten valvontaratkaisujen kehittämisessä perustuu kykyymme tuottaa älykkäitä videonkäsittelyalgoritmeja ja analyysityökaluja. Niiden avulla voimme tuottaa automaattisesti monipuolista metatietoa ja tunnistaa tapahtumia AV-sisällöstä, joka voi olla reaaliaikaisesta tai tallennettua.

Semanttiset suositusjärjestelmät ja siirrettävät käyttäjäprofiilit

VTT:n kattava tutkimustyö ontologioiden sekä semanttisten haku- ja profiilijärjestelmien alueella mahdollistaa entistä helppokäyttöisempien hakutyökalujen kehittämisen. Ne auttavat asiakkaita helpommin löytämään ja ostamaan juuri heille mielekästä sisältöä.Peer-to-Peer (P2P)-suoratoisto

VTT on kehittänyt yhdessä eurooppalaisten tutkimuslaitosten sekä radio- ja TV-yhtiöiden, kuten BBC:n, kanssa uuden menetelmän P2P-teknologiaan perustuvan skaalautuvan, tehokkaan ja luotettavan suoratoistoympäristön luomiseen. Kaikenkokoiset mediayritykset voivat hyödyntää VTT:n kokemusta uusien mielenkiintoisten sisällöntoistopalveluiden kehittämisessä.