Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Mallas-, panimo- ja juomatutkimus

VTT:n osaaminen kattaa koko pellolta pöytään -tuotantoketjun. Tarjoamme palveluita innovaatioprosessin kaikkiin vaiheisiin teknologia- ja markkinaennakoinnista kaupallistamiseen.

Tutkimuksemme kohdistuu erityisesti seuraaville aloille

  • mikrobien monitorointi ja hallinta mallas- ja panimoprosesseissa
  • homeiden tuottamat hydrofobiinit ja ylikuohunta
  • sivuvirtojen hyötykäyttö
  • hiivafysiologia ja hiivakantojen muokkaus
  • prosessihygienia
  • funktionaaliset juomat

Tavoitteenamme ovat uudet tuote- ja prosessi-innovaatiot. Voimme testata tutkimustulokset VTT:n koemallastamossa ja –panimossa, ennen kuin niitä ryhdytään toteuttamaan teollisesti. 

VTT:llä on laaja mikrobikokoelma, jossa säilytämme asiakkaiden mikrobikantoja ja josta voimme toimittaa mikrobikantoja monenlaisiin tarkoituksiin.

Jäsenyys Nutritech Industrial Platformissa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden seurata ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisasioita.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa. Luomme uusia innovaatioita ja maailmanluokan teknologioita yhdistämällä laajan osaamispohjamme eri teknologioita.


Lisätietoja

Annika Wilhelmson
Asiakaspäällikkö
020 722 7113