Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Elektroniikka

VTT auttaa  asiakkaitaan hyödyntämään tuotteissaan ja prosesseissaan elektroniikan nopeaa kehittymistä. Kansainvälisesti korkeatasoinen  osaamisemme kattaa elektroniikan koko arvoketjun: puolijohde- ja muut elektroniikan materiaalit, mikropiirien suunnittelun ja valmistuksen, mikroelektroniikkaan perustuvien sähköisten ja optisten komponenttien sekä antureiden ja mikromekaanisten järjestelmien käytön teollisuuden instrumenteissa ja mittaustekniikan sovelluksissa.

Tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolista radiotekniikan, sovelletun sähkömagnetiikan ja langattomien tietoliikenne- sekä anturiverkkoratkaisujen osaamista. VTT:n korkeatasoinen laiteympäristö on myös asiakkaittemme käytettävissä uusien tuotteiden prototyyppi- ja piensarjavalmistukseen.

Autamme asiakasta ennakoimaan teknologiakehityksen ja liiketoiminnan tarpeet. Yhdistämme luovasti VTT:n omaa teknologiaa sekä kumppaneidemme osaamista. Hyödynnämme myös yliopistoissa tehtävän perustutkimuksen tuloksia. VTT:n kansainvälisen verkoston avulla asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää myös eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme tarjoamia ratkaisuja.


Lisätietoja

Juha Palve
Asiakasjohtaja
020 722 2084

Teknologiat ja osaamiset