Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

ICT

VTT:n avulla yritykset saavat täysimittaisen hyödyn kehittyvistä Informaatio- ja kommunikaatioteknologioista (ICT) ja voivat tehostaa liiketoimintaansa tai innovoida uusia tuotteita ja palveluja.

Teknologioiden jatkuva kehittyminen mahdollistaa uusien tuote- ja palveluinnovaatioiden syntymisen. Kuluttajien ja asiakkaiden valintamahdollisuudet kasvavat jatkuvasti ja eri toimijat kilpailevat hinnalla ja palveluvalikoimalla. Lisäksi markkinoiden vapautuminen ja globalisoituminen muuttavat jatkuvasti toimintakenttää ja luovat samalla uusia mahdollisuuksia.

VTT on luotettu ja arvostettu tutkimuslaitos, jolla on laaja tutkimus- ja asiakasverkosto. Olemme vuosien ajan olleet mukana teknologiakehityksen kärjessä. Vahvuutemme perustuu teknologiaosaamisemme laajuuteen ja syvyyteen, huippuasiantuntijoihimme ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisen yhdistämiseen. Teknologioiden kehittäminen auttaa meitä näkemään uusia mahdollisuuksia tuote- ja palveluinnovaatioille. Voimme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään uusinta teknologiaa täysimittaisesti liiketoiminnassaan.

Asiakkaamme voivat tehdä kanssamme yhteistyötä monella eri tapaa. Meillä on esimerkiksi maailmanluokan ICT-laboratorioympäristö käytettävissä tuotteiden ja palveluiden evaluoimiseen, kehittämiseen ja testaamiseen. Asiantuntijamme laativat jatkuvasti päätöksenteon tueksi tarvittavia markkina-, teknologia- ja liiketoiminta-analyyseja. Asiantuntijalausuntojen lisäksi kehitämme jatkuvasti asiakkaillemme uusia tuotekonsepteja, rakennamme tuotteiden pilottiversioita sekä valmiita tuotteita ja palveluja.


Lisätietoja

Seija Sihvonen
Asiakasjohtaja
020 722 2351

Teknologiat ja osaamiset