Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Lisätty todellisuus elävöittää tiedon


Lisätietoja

Harri Nurmi
Asiakaspäällikkö
020 722 6199

Elämme tietorikkaassa ympäristössä, jossa tilannetietojen käyttäminen edellyttää tehokkaita työkaluja. Lisätty todellisuus lisää virtuaalisia objekteja ja tietoelementtejä käyttäjän ympäristöön. Tekniikalla luodaan luonnollinen käyttöliittymä, joka yhdistää digitaalisen tiedon käyttäjän ympäristöön.

VTT on panostanut lisätyn todellisuuden tutkimiseen ja kehittämiseen. Kuulumme alan johtaviin tekijöihin. Tarjoamme asiakkaille testattuja lisätyn todellisuuden teknologioita sekä ratkaisuja uudenlaisiin lisäarvotuotteisiin ja -palveluihin.

Lisätty todellisuus  sopii visualisointiin ja vuorovaikutukseen erilaisissa sovelluksissa. VTT:n tuella asiakkaat voivat kehittää ja toteuttaa lisättyä todellisuutta hyödyntäviä tuote- ja palveluideoita. Olemme panostaneet oman teknologiaportfolion kehittämiseen ja hallitsemme sovellusten sekä palveluiden kehittämisen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Lisätty todellisuus tuo lisäarvoa monenlaisiin käyttötapauksiin, digitaalisen ja painetun median yhdistämisestä digitaaliseen visualisointiin. Vuorovaikutteiset ominaisuudet luovat uudenlaisia innovatiivisia sovelluskehitysmahdollisuuksia, kuten sijaintipohjaiset palvelut, mainokset, pelit ja viihdepalvelut.