Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Ilmeiden ja eleiden tunnistus


Lisätietoja

Harri Nurmi
Asiakaspäällikkö
020 722 6199

Kun perinteiset syöttömenetelmät eivät riitä, ilmeiden ja eleiden tunnistus  on uusi tapa lisätä älykkäiden ratkaisujen käyttäjätietoisuutta. VTT:n asiantuntemus ja osaaminen auttavat käynnistämään erilaisten sovellusten kehittämisen esimerkiksi valvonnan tarpeisiin tai peli- ja viihdekäyttöön.

Nykyiset älykkäät järjestelmät tarvitsevat yleensä tietoja ympäristöstä. Näitä tietoja voidaan käyttää mm. valvontahenkilöstön avustamisessa. Tällöin heidän ei tarvitse käyttää syöttölaitteita, kuten näppäimiä. Tietoja voidaan käyttää myös markkinoinnissa mukautettaessa mainoksia ja muuta digitaalista sisältöä esimerkiksi käyttäjän iän ja mieltymysten mukaan.

VTT:llä on vahva kokemus konenäöstä ja tietojen analysoinnista. Menetelmämme soveltuvat ilmeiden ja eleiden tunnistamisen kehittämiseen. Asiantuntijamme auttavat kehittämään käyttäjien tarpeita ja sovellusten rajoituksia vastaavia ratkaisuja tehokkaasti.

Ilmeiden ja eleiden tunnistuksella voidaan luoda uudenlaisia käyttäjäkokemuksia tai helpottaa tietojen syöttöä. VTT voi toimittaa räätälöityjä sovelluksia erilaisiin käyttötarkoituksiin.