Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Uusien teknologioiden käyttöönottokynnyksen alentaminen


Lisätietoja

Harri Nurmi
Asiakaspäällikkö
020 722 6199

Markkinoille tulee päivittäin uusia teknologioita, tuotekonsepteja ja palveluita. Liikeidean menestymiselle ratkaisevaa käyttäjien suosiota ei välttämättä ole helppo saavuttaa.

VTT:n menetelmät ja konkreettinen neuvonta kattavat eri vaiheet konseptin luonnista tuotantoon. Käyttäjien palaute huomioidaan palvelukonseptien luonnin jokaisessa vaiheessa.
Valikoimamme sisältää seuraavat palvelut:

  • OWELA (online-laboratorio, joka hyödyntää sosiaalisen median ominaisuuksia käyttäjävetoisessa suunnittelussa ja avoimessa innovoinnissa)
  • Living Lab projektien johtaminen ja suorittaminen uusien konseptien ensitestaamisessa ja nopeassa kehittämisessä oikeilla käyttäjillä
  • käyttäjäkokemuksen arviointi haastatteluin.

Kun käyttäjille annetaan mahdollisuus osallistua uusien palveluiden ja teknologioiden suunnitteluun, he ottavat todennäköisemmin ne käyttöön. Osallistumismahdollisuus tukee yhteisöllisyyttä ja sitouttaa käyttäjiä. VTT tarjoaa laajan työkaluvalikoiman haastattelu- ja yhteisöpalvelupohjaiseen käyttäjävetoiseen suunnitteluun. Olemme käyttäneet molempia menetelmiä onnistuneesti asiakasprojekteissamme.