Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

STN-tietopankki

STN (The Scientific and Technical Information Network) on johtava patenttien ja tekniikan tietopankki. Siihen on koottu maailman teknis-tieteellisen tutkimuksen tärkeimmät tietokannat, erityisesti patenttitietokannat.  STN sisältää erinomaiset työkalut tiedon hakemiseen, kokoamiseen, analysointiin ja raportointiin, mm. STN AnaVist -työkalun tiedonlouhintaan.

STN-tietopankkia käyttävät suomalaiset tutkimus- ja kehitystoimintaa harjoittavat yritykset ja organisaatiot. Käyttäjinä on mm. tutkijoita, tiedonhaun ammattilaisia sekä patenttiasiantuntijoita.

STN International -tietopankin taustalla ovat  Chemical Abstracts Service (CAS) ja Fachinformationszentrum (FIZ) Karlsruhe.

VTT edustaa STN-tietopankkia Suomessa, kouluttaa ja tukee suomalaisia käyttäjiä. Voit tilata kaikki tarvitsemasi selvitykset ja tiedonhaut myös meidän kauttamme. Tutustu tiedonhankinnan palveluihimme!

Suomenkieliset STN-oppaat

STN-koulutus VTT:llä

STN-käyttöliittymät

STN Express -tietoliikenneohjelma: monipuoliset hakuominaisuudet, analysointityökalut, raporttipohjat, seurannat, rakenne- ja sekvenssihaut.

STN AnaVist: interaktiivinen analysointi- ja visualisointityökalu, patenttikartta (tiedonlouhinta) ja runsaasti muita ominaisuuksia, teknologiajohtajat, osa-alueet ja kehityssuunnat myös suurista tietomassoista.

STN Viewer  -työkalu helpottaa patenttien kokotekstien lukemista.

Myös www-käyttöliittymät STN on the Web sekä STN Easy tarjoavat pääsyn STN-tietokantoihin.
=>  Käyttöliittymän valinta

STN-materiaalia

STN:n englanninkieliset sivut

Esimerkkejä patenttianalyyseista

STN-yhteyshenkilöt VTT:n Tietoratkaisuissa

Riitta Housh, johtava patenttianalyytikko (vas.), puh. 020 722 4381

Riitta Metsäkoivu, tietoanalyytikko (oik.), puh. 020 722 4372


Lisätietoja

Yhteyshenkilöt kerrottu tekstissä