Tulosta Tulosta Lähetä linkki Bookmark and Share

Innovaatiojärjestelmät ja ennakointi

Yhdistämme innovaatiotoiminnan ja innovaatiojärjestelmien syvällisen ymmärryksen VTT:n laajaan teknologiseen asiantuntemukseen. Pohjoismaiden suurimpana tutkimuskeskuksena tarjoamme kahden tuhannen asiantuntijan osaamisen innovaatiotoimintanne kehittämisen käyttöön.

Palvelutoiminnan lisäksi VTT tekee laajaa tutkimustoimintaa. Ratkaisumallimme perustuvat laaja-alaiseen tutkimukseen sekä viimeisimpään kansainväliseen tutkimustietoon. VTT:n voimavaroina ovat monialaisuus, innovaatiojärjestelmien tuntemus ja teknologinen osaaminen.

VTT tarjoaa palvelut innovaatiojärjestelmien kehittämisen kaikille tasoille. Kehitämme kansallista innovaatiojärjestelmää yhdessä ministeriöiden ja rahoittajien kanssa. Tuemme yrityksiä ja yritysverkostoja teknologian ennakoinnissa, tuotekehityksen organisoinnissa sekä innovaatiojohtamisen kehittämisessä. Työskentelemme yritys- ja teollisuusliittojen kanssa innovaatioverkostojen rakentamisessa. Tuemme kaupunkeja ja alueellisia toimijoita alueellisten innovaatioympäristöjen kehittämisessä. Osallistumme aktiivisesti eurooppalaisen tutkimus-, teknologia- ja innovaatiopolitiikan kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä ulkomaisten tutkimuskumppaniemme kanssa.

Palvelut

  • Innovaatiojärjestelmien kehittäminen ja arviointi
  • Ennakointi
  • Innovaatiopolitiikka ja -strategiat
  • InnovaatiojohtaminenLisätietoja

Johanna Kohl
Tutkimusryhmän päällikkö
020 722 4549

Janne Lehenkari
Tutkimusryhmän päällikkö
020 722 5902

Lisätietoja

Johanna Kohl
Tutkimusryhmän päällikkö
020 722 4549

Janne Lehenkari
Tutkimusryhmän päällikkö
020 722 5902

Katso myös