Yhteistyösopimuksia

VTT ja Ciba Specialty Chemicals: Painettu elektroniikka

VTT ja sveitsiläinen Ciba Specialty Chemicals aloittavat tutkimusyhteistyön painetun orgaanisen elektroniikan alalla. Kaksivuotisen monialaisen tutkimushankkeen tavoitteena on kehittää uuden sukupolven painetun orgaanisen elektroniikan materiaaleja. Sovelluskohteita ovat esimerkiksi erikoisohuet OLED-näytöt ja -valaisimet, painetut orgaaniset transistorit, aurinkokennot ja erilaiset anturit.

Lisätietoja

Harri Kopola
Tutkimusprofessori
020 722 2369

Jaakko Raukola
Asiakasjohtaja
020 722 3568


VTT ja Bayer Schering Pharma AG: Uuden syöpälääkkeen vaikutusmekanismien tutkimus

VTT ja saksalainen Bayer Schering Pharma AG ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen tutkimusyhteistyösopimuksen. Yhteistyö koskee Bayer Schering Pharma AG:n kehittämän uuden syöpälääkkeen vaikutusmekanismien tutkimusta.

Lisätietoja

Harri Siitari
Teknologiapäällikkö
020 722 2832


VTT ja Electricite de France: Ydinvoimaloiden turvallisuus

VTT on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen maailman suurimpiin voimayhtiöihin lukeutuvan ranskalaisen Electricite de France’n (EdF) kanssa. Yhteistyön tavoitteena on etenkin ydinvoimaloiden turvallisuuden parantaminen ja käyttöiän pidentäminen.

Lisätietoja

Rauno Rintamaa
Asiakasjohtaja
020 722 6879

 VTT on puolueeton asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää uutta teknologiaa, tuottaa tutkimus-, kehitys-, testaus- ja tietopalveluita sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkailleen, yrityksille ja julkiselle sektorille. Osaamisellaan ja uusilla innovaatioilla VTT pyrkii lisäämään omistajansa ja asiakkaidensa teknistaloudellista kilpailukykyä ja yhteiskunnan hyvinvointia.