Referenssit: Terveys ja hyvinvointi

 

Asiakastarina: Uusi edullinen, luottokortin kokoinen pikatesti kertoo, oletko ajokunnossa

Goodwiller Oy:n Promilless-testi mullistaa veren alkoholipitoisuuden itsetestauksen, sillä se mittaa alkoholipitoisuuden käyttäjänsä syljestä.

Parempaa diagnostiikkaa neurologisiin sairauksiin

VTT:n spin off -yritys Combinostics kehittää kliiniseen diagnostiikkaan ja datan analysointiin ratkaisuja, joiden avulla neurologisista sairauksista voidaan tehdä yhä tarkempia diagnooseja.

Kauneuslaastari

VTT kehitti kauneuslaastarin, joka tuottaa tarvitsemansa sähkövirran entsyymien avulla sokerista ja ilmasta. Tuoteideaa voidaan soveltaa myös lääkevalmisteisiin.

 

 

Maukkaampia kalaruokia terveellisemmin

VTT kehitti Hätälän kalatuotereseptejä tutkimalla eri raaka-aineiden ja tuotantotekijöiden vaikutusta tuotteiden makuun ja rakenteeseen.

Keksillä kylläiseksi

VTT testasi kylläisyyteen liittyvät ominaisuudet ja jatkokehitti tuotetta vertailemalla raaka-aineita sekä kehittämällä reseptejä ja tuotantomenetelmiä

Painettua diagnostiikkaa

Yhteistyössä Orion Diagnostican kanssa kehitettiin uuden sukupolven hygieniatesti, joka on tarkoitettu siivousprosessien tehokkuuden seurantaan pinnoilla, joilla proteiinikontaminaatio on mahdollinen.

Sydänfilmi kännykkään

​VTT:n kehittämällä sovelluksella kuluttaja voi mitata sydänfilminsä missä tahansa. Sovellus rekisteröi rytmihäiriöt heti niiden ilmaantuessa, ja auttaa siten ehkäisemään sydänperäisiä sairauksia ja uupumukseen asti johtavaa stressiä.


Lääketieteellisen kuvantamislaitteen kehittäminen ihosyövän diagnosointiin

​VTT:n teknologiassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pieni optinen vaimennus, laajakaistaisuus ja polarisaatiosta riippumaton toiminta sekä erityisen tiheä integrointi, pieni hinta ja teollinen massavalmistettavuus.

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00