Sign In

Tutkimus- ja innovaatiostrategia

 

VTT Puhdas maailma kestävä kasvu hyvä elämä

 

VTT tutkimus- ja innovaatiostrategiaVTT:n tutkimus- ja innovaatiostrategian tavoitteina on puhdas maailma, hyvä elämä ja kestävä kasvu.  VTT:n tutkimuksen painoalueet on valittu toteuttamaan näitä tavoitteita ja  kohdistuvat kuudelle elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kannalta tärkeälle alueelle: biotalous, vähähiilinen energia, digitaalinen maailma, puhtaat teknologiat, resurssitehokas tuotanto sekä terveys- ja hyvinvointi. Lisäksi VTT:n toimintaan kuuluu metrologian tutkimus.

VTT:n kärki- ja innovaatio-ohjelmat ovat VTT:n strategian keskeisiä toteuttamisvälineitä ja pohjautuvat VTT:n vahvaan monialaiseen osaamiseen.  Ohjelmat vastaavat Suomen elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kannalta keskeisiin, tulevaisuuteen suuntautuviin haasteisiin, joihin VTT:n on mahdollista luoda merkittäviä teknologisia ratkaisuja ja tuottaa todellisia innovaatioita.

Tutustu myös VTT Visions-julkaisuihimme!​

Services for Europe VTT julkaisuLow carbon Finland VTT julkaisuProductivity Leap with IoT VTT julkaisuPeople in the Bioeconomy 2044 VTT julkaisuSmart sustainable mobility VTT julkaisu 

 

OTA YHTEYTTÄ

PL 1000, 02044 VTT
Puh. vaihde 020 722 111
Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.30

ASIAKASPALVELU

info@vtt.fi
Puh. 020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja
12.00 - 15.00