Print Close window
 


”Kape” Kai-Erik Elers,
asiakaspäällikkö

Mitä teet VTT:llä?
Teen asiakaspäällikön hommia elektroniikka-toimialalle ja erityisesti mikroelektroniikka ja MEMS-teknologian parissa. Työni pitää sisällään pääasiassa suorien toimeksiantojen ja immateriaalisten oikeuksien myynnin yrityksille. Toimeksiannoissa sekä ratkaistaan asiakkaiden olemassa olevia teknisiä haasteita että luodaan uusia tuotteita.

Mikä työssäsi on parasta?
Työssäni yhdistyy kiehtovasti uudet teknologiat ja myynnilliset haasteet. Jokainen myyntiprosessi on yksilöllinen, mikä tekee työstäni hyvin vaihtelevan. Pääsen hyödyntämään pitkän kansainvälisen kokemukseni hyvin globaalissa pelikentässä, jossa elektroniikkatoimiala on ollut hyvin aktiivinen VTT:llä. Nautin kovasti siitä että saan työskennellä hyvin työhönsä motivoituneiden ja innostuneiden asiantuntijoiden sekä asiakkaiden parissa.

Mikä on ollut mieleenpainuvin hetki työssäsi VTT:llä?
Hyviä hetkiä on ollut paljon; onnistuneet kaupat, positiivinen palaute asiakkaalta tai kolleegalta. Tulin VTT:lle 2,5 vuotta sitten ja sitä ennen olin teollisuuden palveluksessa yli 15 vuotta. Ensimmäinen mieleenpainuva muisto on se kuinka lämpimästi minut otettiin vastaan. VTT:lle oli kaikin puolin helppo sopeutua.