Print Close window
 


Samad Abdul (Sami) Kazi,
johtava erikoistutkija

Mitä teet VTT:llä?
Minulla on monia hattuja VTT:llä. Johtavana erikoistutkijana teen tutkimusta ja strategista ennakointia liittyen ICT:n soveltamiseen kaupunkiympäristöissä. Tätä tukee tutkimuskoordinaattorin roolini rakennetun ympäristön alalla, jossa vaikutan siihen, mitkä projektit saavat rahoitusta tällä alueella ja tukevat parhaiten VTT:n strategiaa. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä on roolini tiimipäällikkönä. Yritän parhaani mukaan innostaa kollegoitani heidän työssään ja varmistaa että toimimme yhteisymmärryksessä ja VTT:n strategian ja arvojen mukaisesti.  

Mikä työssäsi on parasta?
Saan työskennellä maailman parhaiden aivojen kanssa: sekä VTT:n sisällä että VTT:n kansainvälisen osaamisverkoston kautta. Yhdessä teemme asioita, joilla on todellista vaikutusta. 

Mikä on ollut mieleenpainuvin hetki työssäsi VTT:llä?
Niitä on ollut monia. Jokainen päivä tuo uusia haasteita, mahdollisuuksia ja ”vau”-hetkiä. Ihmiset joiden kanssa työskentelen ovat jokapäiväinen inspiraation lähde. Ehkä kaikkein mieleenpainuvin hetki oli se, kun eras erittäin skeptinen asiakas kätteli minua projektin päätyttyä ja totesi: ”Tämä on ensimmäinen kerta kun konsultti on kertonut minulle jotain uutta, mitä en ennestään tiennyt.”