Sign In

Älykäs teollisuus ja energiajärjestelmät

 

​​​

Es​imerkkejä tutkimustuloksista 2014

 

Olemme yhdessä Rolls-Roycen kanssa luoneet TULEVAISUUDEN KOMENTO-SILTAKONSEPTIN, joka kertoo, minkälaisin keinoin hinaajien, konttialusten ja öljynporauslauttojen huoltoalusten komentosilloilla toimitaan vuonna 2025.

Lue lisää:
 

 

Olemme saavuttaneet ITER-FUUSIOREAKTORIN ETÄOHJAUKSEN kehitystyössä merkittävän tavoitteen, kun divertori-kasetti vaihdettiin reaktorin etähuollon tutkimusympäristössä ensimmäistä kertaa etäohjattuna.

Lue lisää:
 
Synnytämme yhdessä yritysten kanssa uutta liiketoimintaa ja kilpailukykyisiä tuotteita 3D-TULOSTUKSEN eli materiaalia lisäävän valmistuksen, AM-teknologian avulla.

Lue lisää:

  

RAKENNETTU YMPÄRISTÖ saadaan ENERGIATEHOKKAAMMAKSI ICT-ratkaisujen ja asukkaiden avulla. Olemme olleet mukana tunnistamassa, miten ja millaisia ratkaisuja tarvitaan tulevaisuudessa parantamaan rakennetun ympäristön energiatehokkuutta.


Lue lisää:
 Laatimiemme suunnitteluohjeiden mukainen ENERGIATEHOKAS VANHUSTEN PALVELUTALO kuluttaa puolet normaalitaloa vähemmän energiaa, mahdollistaa elinkaariasumisen ja lisää asumismukavuutta.

Lue lisää:
EU:n SustainValue-hankkeessa kehitettiin johdollamme menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla valmistava teollisuus voi edistää vastuullista liiketoimintaa ja ottaa ELINKAARIVAIKUTUKSET nykyistä paremmin huomioon.

Lue lisää:Kone Oy on hyödyntänyt tuotekehitystä nopeuttavaa VTT ProperTune™ MONITASOMALLINTAMISEN RATKAISUA hissien huoltotarpeen ennustamisessa sekä
uusien ratkaisujen suunnittelussa.
 

Lue lisää: 

 

Otaniemeen on perusteilla EU:n innovaatiokeskittymä EIT RAW MATERIALS aktivoimaan tutkimustulosten kaupallistamista. Se keskittyy alkuvaiheessa ratkomaan informaatiotekniikan, liikenteen, energiasektorin sekä koneiden ja laitteiden valmistukseen liittyviä raaka-ainetarpeita.


Lue lisää:
 

 

 
 
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Sähköpostiinfo@vtt.fi
Puhelin020 722 7070
Avoinna arkisin klo 9.00 - 11.00 ja 12.00 - 15.00