Sign In

Kutsu yrityksille: Tule mukaan digitalisoimaan metsäteollisuus Siemensin, VTT:n ja Spinversen kanssa!

23.8.2017

Onko yritykselläsi tuote, palvelu tai teknologia, jolla voidaan saada aikaan merkittävä muutos metsäteollisuudessa? Pystytkö havaitsemaan datasta informaatiota, jota muut eivät pysty? Haluatko tehdä yhteistyötä kansainvälisen suuryrityksen ja merkittävän eurooppalaisen tutkimuslaitoksen kanssa? Liity mukaan Siemensin, VTT:n ja Spinversen käynnistämään Digital Fiber -hankkeeseen! Haku päättyy 13.9.2017.

Digital Fiber -hankkeessa rakennetaan yritysekosysteemiä ja kehitetään metsäteollisuudelle uudenlaisia prosesseja ja teknologiaratkaisuja erityisesti tietotekniikkaa hyödyntämällä.

Siemens, VTT ja Spinverse kutsuvat ekosysteemiin mukaan erikokoisia prosessiosaajia kuten konsulttiyhtiöitä, startuppeja sekä OEM-teollisuusyrityksiä tuottamaan ohjelmistoja, sovelluksia ja palveluja digitalisoituvalle metsäteollisuudelle. Tarkoituksena on luoda menestyvä teollisuusekosysteemi, jossa uusia ideoita voidaan kehittää ja kaupallistaa ketterästi.

Metsäteollisuus on voimakkaassa muutosvaiheessa. Metsästä saatavan puukuidun uudet käyttökohteet, biomassan jalostus ja kierrätys edellyttävät uudenlaisia prosesseja ja niitä tukevia teknologiaratkaisuja.

Kehityshankkeen testiympäristönä toimii muun muassa VTT:n Bioruukki (http://www.vttresearch.com/bioruukki-pilot-centre), joka on tutkimustarkoituksiin perustettu pilotointikeskus Espoossa. Lisäksi VTT tuo hankkeeseen osaamisensa metsäteollisuuden prosesseista. VTT:n kehittämiä prosessimalleja hyödynnetään laajasti tehtaiden ja prosessien suunnittelussa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 13.9.: https://digitalfiberinitiative.com/ 

Ota yhteyttä