Sign In

ARea16 - Lisätty todellisuus

8.6.2016 8:30 - 8.6.2016 20:30 Innopoli 1, Tekniikantie 12, Otaniemi

Lisätty todellisuus on ennusteiden mukaan 100 miljardin euron bisnes tällä vuosikymmenellä ja kohta jo osa arkipäiväämme. Miten lisätty todellisuus muuttuu kannattavaksi liiketoiminnaksi? Millaisilla uusilla ratkaisuilla suomalaisyritykset pyrkivät alan kansainvälisille markkinoille?

Tervetuloa Suomen johtavaan lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) ARea16- tapahtumaan kuulemaan, miten lisätty todellisuus on muuttumassa hypen alkuajoista tuottavaksi teollisuudeksi.

Tapahtuma esittelee uusimmat lisätyn todellisuuden tutkimustulokset ja ratkaisut Suomessa. Alalla toimiville kotimaisille yrityksille on varattu omat puheenvuoronsa. Tapahtuman näyttelyosastolla on mukana kahdeksan yritystä ja neljä tutkimuslaitosta.

Esiteltävät sovellukset edustavat alan koko kirjoa, tuotemarkkinoinnista kulttuuritapahtumiin ja teolliseen käyttöönottoon, näyttölaitteinaan virtuaalilaseja yhtä hyvin kuin älypuhelimiakin.

ARea-tapahtuma järjestetään nyt viidennen kerran. Tänä vuonna tilaisuutta isännöi Teknologian tutkimuskeskus VTT. Pääpuhujana on Frost & Sullivanin markkina-analyytikko Ankit A. Shukla. Tapahtuman pääsponsoreina toimivat Arilyn / Robust North ja VividWorks.

Aika: keskiviikko 8.6. klo 8.30 – 17.15
Paikka: Innopoli 1, Tekniikantie 12, Otaniemi

Ohjelma: http://www.vtt.fi/sites/area16

Ilmoittautumiset 6.6. http://www.vtt.fi/sites/area16/registration Tilaisuus om maksuton!

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Charles Woodward, puh. 040 500 1514, charles.woodward@vtt.fi

Ota yhteyttä