Sign In

Biotuotteille vetovoimaa vahvan tarinan avulla -työpaja

18.9.2018 9:00 - 18.9.2018 13:15 Fellmanniacampus, Kirkkokatu 27, Lahti

Hyvä työpajaan osallistuja. Työpajan paikka on muuttunut. Pahoittelemma myöhäistä muutosta. Meille varattu tila ei ehtinyt valmistua ajoissa.

Uusi paikka on Fellmanniacampus. Osoite on Kirkkokatu 27, Lahti

Mikäli haluat osallistua, mutta et pääse paikan päälle, voit osallistua myös: https://global.gotomeeting.com/join/773476389


Lämpimästi tervetuloa Biotuotteille vetovoimaa vahvan tarinan avulla -työpajaan. Työpaja on osa Sitran metsäperäisten kiertojen avainhanketta ja siinä pureudutaan bio- ja kiertotalouden tuotteiden kansainväliseen markkinointiin ja viestintään:  

  • Millaisella yhteisellä tarinalla tuemme kansallista biotalousstrategiaa ja luomme markkinoita suomalaisille biotalouden tuotteille?  
  • Kuinka hyödyntää vahvaa yhteistä tarinaa omassa markkinoinnissa ja viestinnässä? 
  • Mikä on kiertotaloustarina ja miten viestiä kiertotaloudesta niin, että se innostaa ja sitouttaa asiakkaan?  


Hyvinvoinnin ja teollisuuden kilpailukyvyn kannalta on tärkeää, että Suomen luonnonvarat käytetään tulevaisuudessa korkean lisäarvon tuotteisiin. VTT:n skenaarion mukaan suomalaisen metsäbiomassan lisäarvon kasvu perustuu sen hyödyntämiseen muun muassa komposiiteissa ja muissa muovia korvaavissa tuotteissa. Samalla on kuitenkin varmistettava metsäbiomassan kestävä käyttö ja osattava viestiä siitä. Työpajassa luomme tätä tarinaa yhdessä avainhankkeeseen osallistuvien yritysten ja muiden kiinnostuneiden toimijoiden kanssa. 

Työpaja on tarkoitettu erityisesti biotalouden tuotteita valmistaville yrityksille. Työpajaan mahtuu mukaan 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. 

Lisätietoja: anne.raudaskoski@ethica.fi 
Ilmoittautumiset: janne.keranen@vtt.fi 

Tervetuloa!