Sign In

Cyber Security Nordic

26.9.2017 9:00 - 27.9.2017 17:00 Messukeskus, Helsinki

Kyberturvallisuus kuuluu kaikille

Teollisiin automaatiojärjestelmiin kohdistetuilla kyberhyökkäyksillä voi olla vakavia seurauksia. Vaikutusalue ulottuu aina datasta teollisiin infrastruktuureihin, jopa yleiseen turvallisuuteen. Yritykset kehittävät aktiivisesti kyberturvaa tietojärjestelmiensä ja omaisuutensa suojaksi.

Kukaan ei yksin voi kukistaa verkkorikollisuutta, mutta me voimme auttaa sinua suojautumaan. 

Tapaa VTTn asiantuntijat.JPG 

Varmista toimintojen jatkuvuus

Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa tehokkaista puolustusmekanismeista, joiden avulla voit tehostaa yrityksesi kykyä vastata tietoturvaongelmiin ja kyberhyökkäyksiin.

VTT on luotettava kumppani kyberturvallisuuden kehittämisessä ja autamme sinua kartoittamaan yrityksesi tietoturvatarpeet. Tarjolla on laaja valikoima edistyksellisiä kyberturvapalveluja, jotka kattavat teollisten ohjausjärjestelmien, tietoverkkojen ja laitteiden turvaamisen tarpeet. Tarpeen mukaan voidaan ottaa käyttöön salauksen ja turvallisen lohkoketjuteknologian keinoja.

Cyber War Room -testiympäristömme ja siihen liittyvät palvelumme kattavat:

  • yksityiskohtaiset tietoturva-analyysit
  • tietoturvatason arvioinnit ja uhka-arvioon liittyvän testauksen
  • riskianalyysit
  • järjestelmäarkkitehtuurin arvioinnin ja suojauksen toteutuksen


Näyttely on molempina tapahtumapäivinä avoin kaikille. Tiistaina 26.9. Cyber Security Nordic -tapahtuman ohjelmasisältö on maksullinen. Maksulliseen ohjelmaan on erillinen ilmoittautuminen » 

Nähdään Cyber Security Nordic -messuilla!

Tapio Rauma
Asiakaspäällikkö
tapio.rauma@vtt.fi
040 526 8231