Sign In

KCL Printing School - Julkaisujen painaminen

1.1.2009 0:00 - 1.1.2009 0:00  

 

Hyvä painotuote syntyy monen osaprosessin yhteissummana. Seminaari antaa kokonaisvaltaisen käsityksen, mitkä tekijät vaikuttavat painojäljen laadun syntymiseen ja mitkä vuorovaikutukset ovat kriittisiä. Tilaisuus kattaa kaikki yleisimmät painomenetelmät, joilla tehdään julkaisuja.

Mitä eroa on offset- ja syväpaino menetelmillä ja mitä kaikkea digitaalinen painaminen pitää sisällään? Mikä painomenetelmä tulisi valita millekin tuotteelle ja miksi? Seminaarissa perehdytään eri painomenetelmiin ja niiden materiaaleihin ja prosessin alustalle asettamiin vaatimuksiin. Erilaisten painovärien rakennetta ja kuivatusmekanismeja käsitellään myös. Tilaisuuden jälkeen paperin tekijät puhuvat painajien kanssa samaa kieltä.

Julkaisujen painaminen - seminaari kattaa paperin matkan painokoneen läpi eri painomenetelmillä. Osallistujat keskittyvät painojäljen laadun muodostukseen, eri prosessien periaatteisiin, paperin/kartongin ja painovärin ja painokonemuuttujien vuorovaikutuksiin sekä eri painomenetelmien paperille asettamiin vaatimuksiin.

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ymmärtää paperi-väri vuorovaikutukset ja painomenetelmät. Se on erittäin hyödyllinen niille, jotka toimivat paperin ja kartongin valmistusprosessissa tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa, myynnissä tai markkinoinnissa. Kurssi auttaa myös paperin raaka-aine ja laitetoimittajia, joiden tulee ymmärtää mitä vaatimuksia eri painomenetelmät asettavat paperille ja kartongille.

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta painatuksesta tai paperin valmistuksesta.

Ohjelma (pdf)

Ilmoittautuminen: Täytä ilmoittautumislomake www.ssä 10.9.2009 mennessä. Seminaarin hinta on 1830 euroa (+ alv 22 %).

Mitä tilaisuus tarjoaa?

- Yksityiskohtaista tietoa painatuksen menetelmistä ja osaprosesseista
- Käytännön kokemusta painatusongelmien tunnistamiseen ja ratkaisuun
- Kokonaisvaltaisen käsityksen painojäljen laatuun vaikuttavista tekijöistä
- Asiantuntemusta tuotekehityksen ja asiakastoiminnan tueksi

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu?

- Paperin valmistajille ja raaka-aineen toimittajille
- Painotuotteiden suunnittelijoille ja tilaajille
- Soveltuu sekä tekniselle että myyntihenkilöstölle
- Ei edellytä esitietoja paperin valmistuksesta tai painatuksesta

Mitä tilaisuus sisältää?

- Johtavien asiantuntijoiden mielenkiintoisia luentoja
- Harjoituksia painetuilla näytteillä ryhmätöinä
- Painatuskokeita arkki offset-painokoneilla
- Painatusmenetelmien ja painojäljen laatuongelmien tunnistusta

Seminaarin käytännönläheisyyden vuoksi osallistujamäärä on rajattu, joten varmista paikkasi ajoissa!

Osallistumismaksu:

Seminaarin osallistumismaksu on 1 830 euroa (+ alv 22 %). Hinta sisältää luennot ja seminaarimateriaalin sekä lounaan ja kahvit. Hintaan sisältyy myös ensimmäisen illan yhteinen illallinen ja sauna. Osallistumismaksu veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot:

Mikäli et pääsekään osallistumaan seminaariin, ilmoita siitä vähintään 14 päivää ennen seminaarin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu tämän päivän jälkeen, veloitamme 50 % seminaarin hinnasta. Osallistumisoikeuden voi aina vaihtaa veloituksetta yrityksen toiselle työntekijälle.