Sign In

Kuopasta kansalle - Kaivosteollisuuden hyväksyntä ja paikallinen hallinta

16.3.2015 13:00 - 17.3.2015 15:00 Tiedekeskus Heureka, Kuninkaalantie 7, 01300 Vantaa

Suomen kulttuurirahaston Argumenta hanke "Vastuullinen kaivostoiminta" sekä Tekesin Green Mining tutkimusohjelman hankkeet SOLIMI ja SAM järjestävät 16.–17.3.2015 tiedekeskus Heurekassa Vantaalla kaivosalan hyväksyntää ja paikallista hallintaa koskevan konferenssin. Konferenssissa esitellään SOLIMI- ja SAM-hankkeiden tuloksia sekä keskustellaan kaivostoiminnan sosiaalisen toimiluvan edellytyksistä Suomessa ja muissa kaivosmaissa (esim. Australia, Kanada, Grönlanti).

Katso tilaisuuden esitykset (pdf)

Konferenssin ohjelma (pdf)

Tietoa hankkeista:


Konferenssi on maksuton.

Rekisteröityminen 8.3. mennessä tästä linkistä.


Kuopasta kansalle- seminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Etäyhteys toteutetaan Adobe Connect Pro:n kautta. Seminaaria seuraamaan pääset seuraavasta linkistä:

http://connect.uef.fi/yhkahallinto/

Muutamia ohjeita etäosallistumiseen:

  • Kirjaudu sisään ”Enter as a Guest”. Kokouksen hallinnoija hyväksyy sinut sisään.
  • Sivun yläreunassa on teksti: Meeting. Valitse: Audio Setup Wizard, jos haluat testata kuulokkeiden/kaiutinten toimivuuden etukäteen. Jos sinulla on ongelmia kuuluvuuden kanssa, niin tarkista kuulokkeiden toimivuus tietokoneessasi.
  • Voit kommentoida esityksiä alareunassa olevan chat-ruudun kautta.
  • Näkyvyyttä seminaarin aluksi olevasta tanssiesityksestä emme etäosallistujille voi valitettavasti luvata, mutta etäyhteys kannattaa joka tapauksessa avata hyvissä ajoin ennen puhe-esitysten alkua.  
Ota yhteyttä