Sign In

Ratkaisuja rakennusten uusiin energiatehokkuusvaatimuksiin

1.1.2011 0:00 - 1.1.2011 0:00  

 

Rakennusten energiamääräykset ovat kiristyneet ja kiristyvät merkittävästi lähivuosina. Uudet vaatimukset eivät välttämättä tarkoita rakennuskustannusten kohoamista, vaan rakentamisen laadukasta suunnittelua ja huolellista toteutusta. Energiatehokkuuden edelläkävijöille onkin luvassa kilpailuetua kiristyvillä markkinoilla.

VTT Expert Services Oy järjestää ajankohtaisen seminaarin rakennusten energiatehokkuudesta 15.2.2011. Tilaisuudessa luodaan katsaus energiatehokkuuden näkymiin ja siihen, miten uusiin energiatahokkuusvaatimuksiin päästään. Asiantuntijamme kertovat mm. energiatehokkaan rakentamisen rakennus- ja taloteknisistä ratkaisuista sekä vertailevat energiatehokkaiden ratkaisujen elinkaarikustannuksia. Puheenvuoronsa tilaisuudessa saavat VTT Expert Services Oy:n asiantuntijat, VTT:n tutkijat sekä rakennusalan eri toimijat.

Tutustu ratkaisuja rakennusten uusiin energiatehokkuusvaatimuksiin -seminaarin ohjelmaan tästä.

Seminaarin hinta
Tilaisuuden hinta on 150 euroa + alv 23 %. Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut ja seminaariaineiston.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.2.2011 Jaana Strengille sähköpostitse osoitteella jaana.streng@vtt.fi. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoita samalla myös laskutustiedot. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % seminaarin hinnasta.

VTT Expert Services Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluja, sertifiointi- ja hyväksyntäpalveluja, testaus- ja analyysipalveluja sekä kalibrointipalveluja. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen kehityksessä, markkinoille viemisessä ja ylläpidon aikaisissa haasteissa. Olemme osa VTT Groupia ja toimimme 250 asiantuntijan voimin neljällä paikkakunnalla.

www.vttexpertservices.fi

Ota yhteyttä