Sign In

Sähköiset menettelyt Suomen ja Venäjän välisten kuljetusten tehostamisessa

1.1.2009 0:00 - 1.1.2009 0:00  

 

Seminaari on tarkoitettu kaikille vienti- ja tuontiyrityksille sekä kuljetus- ja huolintaliikkeille, joilla on kumppaneita Venäjällä.

Liikenne- ja viestintäministeriö on organisoinut Intermodaalisten kuljetusten seurantajärjestelmien kehittäminen –projektin, jonka tavoitteena on mahdollistaa ja lisätä sähköisten asiakirjojen käyttämistä rajan ylittävissä kuljetuksissa ja kaupankäynnissä Suomen ja Venäjän välillä sekä selvittää venäläisten yritysten ja organisaatioiden valmiuksia elektroniseen tiedonsiirtoon. Projektissa tavoitteen on myös luoda menetelmiä kuljetusyksikköjen liikkeiden seurantaan automaattisen tunnistamisen avulla.

Menettelyjen kehittämisen yleisenä tarkoituksena on laillisten ulkomaankuljetusten rajanylityksen helpottaminen ja väärinkäytösten vähentäminen. Lisäksi projektin tuloksilla pyritään tehostamaan kuljetusketjun toimijoiden resurssien käyttöä.

Sähköiset menettelyt Suomen ja Venäjän välisten kuljetusten tehostamisessa -seminaari esittelee hankkeen tuloksia sekä ratkaisuja, joissa tuloksia on sovellettu.

Tule kuulemaan, miten Venäjällä sähköinen tiedonsiirto ja automaattinen tunnistaminen ovat edenneet ja mitä ratkaisuja siellä on otettu käyttöön.

Ohjelma (pdf) ja Otaniemen kartta

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu: Ilmoittautuminen perjantaihin 15.1.2010 mennessä tästä linkistä. Seminaarin hinta on 100 euroa + alv 22%. Hintaan sisältyy seminaarimateriaali sekä ohjelman mukaiset kahvit ja lounas.

Seminaarin järjestäjä: TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

Projektin toteuttava konsortio: TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry, VTT, Valtion teknillinen tutkimuskeskus, Buuma Oy, EP-Logistics Oy ja Logica Suomi Oy.

Lisätietoja:

Heikki Laaksamo
TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry
Puhelin: 040 835 0032
Sähköposti: heikki.laaksamo@tieke.fi

Ota yhteyttä