Sign In

SMACC-Miitti: Yhdessä kohti digitaalista tulevaisuutta!

6.11.2017 9:00 - 6.11.2017 18:00 Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

SMACC

​Tervetuloa SMACC-Miittiin - Yhdessä kohti digitaalista tulevaisuutta!

6.11.2017, Kampusareena, Tampere

 

Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC järjestää monipuolisen tapahtuman, jossa valmistavan teollisuuden yritykset, "born digital"-asiantuntijat, sidosryhmät, sekä yhteistyökumppanit kohtaavat.

 

  • Työpajat: ”IoT makers meet manufacturing industry”: Keskustele digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista. Löydä uusia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia.
  • SMACC-Labs – avoimet ovet: Tutustu maailmanluokan tutkimusympäristöihin.
  • SMACC-Bazaar – minimessut: Verkostoidu ja tule mukaan SMACC-yhteisöön! Tapaa SMACC-yhteisön jäsenyrityksiä sekä tutustu VTT:n ja TTY:n valmisteilla ja käynnissä oleviin tutkimushankkeisiin.
  • SMACC-Miitti – seminaari: Mielenkiintoisia puheenvuoroja digitalisaatiosta, yrittämisestä sekä menestyksestä eri näkökulmien edustajilta. Luvassa on ajatuksia avaavia keskusteluja ja kohtaamisia. Ilta päättyy cocktail-tilaisuuteen.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

SMACC (Smart Machines and Manufacturing Competence Centre) on Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhdessä muodostama älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä, joka rakentaa suomalaisen valmistavan teollisuuden tulevaisuutta. SMACC tarjoaa pk-yritysten käyttöön monialaista ja kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusosaamista, nopeita ratkaisuja sekä laajan yhteistyöverkoston.

http://smacc.fi/