Sign In

The Society for Risk Analysis (SRA): Riski ja turvallisuus -konferenssi

2.11.2017 9:00 - 3.11.2017 17:00 Aalto Design Factory, Betonimiehenkuja 5 C, Espoo


The Society for Risk Analysis (SRA) Nordic Chapter järjestää Riski ja turvallisuus -konferenssin 2.-3.11.2017, Aalto-yliopistossa, Espoossa. 

Konferenssissa tarkastellaan riskianalyysin, riskienhallinnan ja riskikommunikaation roolia turvallisuuskontekstissa. Turvallisuus on kansallisten ja kansainvälisten organisaatioiden ja hallitusten kiinnostuksen kohteena. Perinteiset riskianalyysin menetelmät on kyseenalaistettu erityisesti security-uhkien tarkastelussa. Siksi tarvittaisiin uusia käsitteitä ja välineitä käsitellä turvallisuusuhkia. 

Konferenssi kerää yhteen käytännön asiantuntijoita eri teollisuuden aloilta ja julkiselta sektorilta sekä akateemisia riskien ja turvallisuuden tutkijoita. Tavoitteena on edistää vuoropuhelua riskianalyysin soveltajien ja tutkijoiden välillä sekä syventää turvallisuuteen ja riskeihin sekä riskianalyyseihin liittyvää tietoutta. 

Vaikka konferenssin pääpuhujat ja panelistit keskittyvät security-puoleen, niin myös safety-kysymykset nousevat esiin konferenssin työryhmissä.

Abstraktien lähettämisen määräaika umpeutuu 15.9.2017 https://blogs.aalto.fi/risk2017/

Lämpimästi tervetuloa konferenssiin!