Sign In

TRA2020-konferenssi – kohti puhdasta ja palvelevaa liikennettä

27.4.2020 13:00 - 30.4.2020 13:00 Helsinki

Transport Research Arena on Euroopan suurin liikennealan tutkimus- ja teknologiakonferenssi, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot. TRA2020-konferenssi järjestetään Helsingissä 27. – 30. huhtikuuta 2020.

Joka toinen vuosi järjestettävä konferenssi on tarkoitettu erityisesti tutkijoiden, päätöksentekijöiden ja yritysmaailman kohtaamispaikaksi liikenteen ja liikkumisen innovaatioihin, tutkimuksiin ja kokeiluihin sekä niiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen edelleen. Rethinking transport - Towards clean and inclusive mobility TRA2020 -pääteemoja ovat liikkumisen automaatio, turvallisuus ja digitalisaatio.

Suomalainen liikennealan hallinto järjestää ja isännöi TRA2020-konferenssin Euroopan komission ja alan teollisuuden toimijoiden kanssa. VTT vastaa konferenssiin liittyvistä tutkimuksellisesta osuudesta. Tapahtumassa kuullaan runsaasti VTT:läisten esityksiä ja lisäksi VTT:llä on konferenssin näyttelyalueella oma osasto ja havainnollistavia demonstraatioita, joilla esitellään liikennealan kokonaistarjoamaa. Lisäksi konferenssiosallistujille järjestetään mahdollisuus vierailla Otaniemessä tutustumassa VTT:n liikennealan tutkimusinfrastruktuuriin.

Lue lisää: TRA2020-tapahtuman sivusto

Ota yhteyttä