Sign In

TUULIVOIMA TUTUKSI - Tuulivoiman perusteet kolmessa päivässä

1.1.2010 0:00 - 1.1.2010 0:00  

 

Haluaisitko tietää enemmän tuulesta, tuulivoimaloista ja tuulienergian tuotannosta?
Kurssi käsittelee tuulivoimaa eri näkökulmista ja tarjoaa laajan yleistietopaketin aina tuuliolojen mittauksista tuulipuistoprojektien suunnitteluun.

Koulutus on tarkoitettu sekä tuulivoima-alan teknisluonteisissa tehtävissä työskenteleville että esimerkiksi markkinoinnissa tai tuotannonohjauksessa toimiville, joilla on halu kehittää toimiala- ja teknologiatuntemustaan. Koulutuksesta hyötyvät myös alasta ja aiheesta kiinnostuneet päättäjät, viranomaiset, energiankäyttäjät, opettajat ja konsultit.

Kurssi järjestetään yhteistyössä VTT:n, koulutuskeskus Dipolin ja Suomen Tuulivoimayhdistys ry:n kanssa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu www-lomakkeella. Voit myös jättää ilmoittautumisen sähköpostitse (mailto:eva.holmqvist@tkk.fi) tai puhelimitse numeroon (09) 470 25608. Ilmoittauduthan mieluiten viimeistään ma 29.3.2010.

Kurssin hinta:
Ensimmäisen kurssipäivän (14.4.) ja toimialavierailun (15.4.) yhteishinta on 700 euroa. Kolmen päivän kokonaisuuden (14.4.–16.4.) hinta on 1200 euroa.Veroton koulutuspalvelu. Hinnat sisältävät opetuksen, opetusmateriaalia, kurssipäivien tarjoilut sekä yhteiskuljetus vierailukohteisiin.

Kurssin peruutusehdot: Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta eikä osanottaja saavu koulutukseen, veloitamme koko hinnan.

Kurssiesite:

Lisätietoja tapahtuman sivustolta:http://www.dipoli.tkk.fi/energia/tuulivoima/index.html

Ota yhteyttä