Sign In

VTT SuomiAreenalla: Jahkailusta biotalouteen - Suomen kassa kilisemään!

15.7.2014 0:00 - 15.7.2014 0:00  

Miksi annamme maataloustuotteiden parhaat palat possuille? Kannattaako vihreä kulta polttaa poroksi? Miten biotalouden kassavirta käännetään Suomeen? Biotaloudesta puhutaan paljon, mutta nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin

VTT osallistuu heinäkuussa Suomen suurimpaan yhteiskunnallisen keskustelun tapahtumaan, SuomiAreenaan. Järjestämme Porissa tiistaina 15.7. biotalous-aiheisen keskustelu- ja verkottumistilaisuuden.

Tiiviissä paneelikeskustelussa näkemyksiään biotaloudesta kertovat VTT:n pitkän linjan asiantuntijat: tutkimusprofessori Ali Harlin, liiketoiminnan operatiivinen johtaja Anu Kaukovirta-Norja ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Tiina Nakari-Setälä. Keskustelua juontaa toimittaja Kari Rissa.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

 

 

SuomiAreena
MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena kokoaa maan tunnetuimmat vaikuttajat keskustelemaan kuumista puheenaiheista kesäiseen Poriin. Keskustelut ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kahdeksanpäiväisessä tapahtumassa kuullaan kaikkiaan 700 eri keskustelijaa 150:ssä eri keskustelussa. Mukana on kymmenen ministeriä, 70 kansanedustajaa, kaksi presidenttiä ja kuusi ministeriötä.
www.suomiareena.fi
www.porijazz.fi

 

Ota yhteyttä