Sign In

Yhteistoimintatalouden tulevaisuutta etsimässä 18.1.2017

18.1.2017 12:00 - 18.1.2017 17:00 VTT, Mikes-talo, Tekniikantie 1, Espoo

VTT:n järjestää tammikuussa seminaarin, joka keskittyy pohtimaan yhteistoimintatalouden tulevaisuutta ihmisten, ei vain teknologian näkökulmasta. Voimmeko luoda toimintamalleja, jotka ovat sosiaalisesti kestävämpiä kuin esim. AirBnb:n ja Uberin tarjoamat? Suomessa ja Euroopassa käytävän keskustelun ei pitäisi mielestämme keskittyä siihen, miten kopioida amerikkalaisia alustayrityksiä (ja seurauksellisesti sen valittamiseen, miksi tämä ei onnistu). Sen sijaan haluamme pohtia, minkälaiset yhteistoimintatalouden mallit ovat koko yhteiskunnan näkökulmasta toivottavia ja miten tukea niitä.

Aihetta tarkastellaan sekä valtavirran talousajattelun kehyksissä että ne haastaen. Puhujina mm. Maria Antikainen, Juho Makkonen, Tere Vadén, Teppo Eskelinen, Maija Faehnle ja monia muita. Katso koko ohjelma (aikataulu dokumentin toisella sivulla) täällä.

 Seminaari järjestetään osallistavassa formaatissa. Tule oppimaan, keskustelemaan ja verkottautumaan! Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 10.1. mennessä täällä.

Sosiaalinen media: Facebook-tapahtuma täällä, Twitter #YHTE2017

Tilaisuus näytetään myös live striiminä VTT:n YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/VTTFinland). Etäosallistujat voivat lähettää kysymyksiä puhujille You Tuben chatissa tai Twitterissa hastagilla #YHTE2017.  Ei edellytä ilmoittautumista.

Lisätietoja Accelerate-projektista.

 

Ota yhteyttä