Sign In

75-vuotias VTT: Ihmisiän verran innovaatioita, tutkimusta ja teknologiaa

16.1.2017

Teknologian tutkimuskeskus VTT on perustettu päivälleen 75 vuotta sitten: ihmisiän verran intohimoista innovaatiotyötä ja tutkimusta, joilla on luotu Suomelle kilpailukykyä, työpaikkoja ja hyvinvointia. VTT on yhdessä yritysten ja kumppaneidensa kanssa vaikuttanut kaikkien suomalaisten elämään.

Nyt 75-vuotiaalla VTT:llä on 20 spin-off-yritystä sekä noin 350 patenttiperhettä. VTT:n osaamista on 36 % suomalaisista teknologisista innovaatioista. 68 % VTT:n asiakkaista on ilmoittanut kilpailukykynsä parantuneen VTT:n kanssa tehdyn yhteistyön jälkeen.

Uutta kasvua VTT100-haasteen avulla

VTT synnyttää innovaatioita ja uusia palveluita, rakentaa uusia kumppanuuksia teollisuuteen sekä ratkoo elinkeinoelämän ja yhteiskunnan merkittäviä haasteita. Pitkällä aikavälillä työtämme ohjaavat viisi aihealuetta: tulevaisuuden ilmasto, resurssien riittävyys, hyvä elämä, kokonaisturvallisuus ja teollisuuden uudistuminen.

VTT100-haasteessa haemme näihin alueisiin liittyviin innovaatiohaasteisiin kumppaneita ja osallistuvia yrityksiä.

Innovaatiohaasteilla tuemme Suomen 100-vuotisjuhlaa. Luomme uutta teknologiaa ja yritystoimintaa Suomeen. Tuemme kaikkien suomalaisten hyvinvointia, myös seuraavat 75 vuotta.

www.vtt.fi/VTT100

Ota yhteyttä