Sign In

Startup- ja pk-yritys - Hae mukaan RobotUnion- kiihdytysohjelmaan

20.4.2018

Eurooppalainen Robot Union valitsee 20 yritystä, jotka pääsevät kehittämään valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuteen sekä julkiseen infrastruktuuriin liittyvää robotiikkaa. Startup- ja pk-yritykset voivat hakea 6–12 kuukautta kestävään kiihdytysprojektiin 3.heinäkuuta mennessä.

Eurooppalaisen Robot Unionin kiihdytyshankkeen tavoitteena on löytää, tukea ja rahoittaa innovatiivisia robotiikkahankkeita eri puolelta Eurooppaa. Hanke tuo yhteen tutkimuskeskuksia, suuryrityksiä ja innovatiivisia startup- ja pk-yrityksiä, joille avautuu mahdollisuus hyödyntää yhdesä robotiikan ja tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia. Myös suomalaisilla Startup- ja pk-yrityksillä on mahdollisuus hakea mukaan RobotUnion-ohjelmaan.

Hakukierroksen päätteeksi valittu yritys saa korkeintaan 223 000 euroa käytettäväksi alkuvaiheen rahoitustarpeisiin. Parhaiten menestyville yrityksille on luvassa miljoonan euron lisäsijoitus, jonka jakavat Chrysalix Venture Capital ja Odense Seed & Venture.

Osallistujilla on käytössään myös laaja kansainvälinen verkosto tunnettuja mentoreita kuten Google, Airbnb, Ikea, Yahoo, Prisa ja Microsoft. Lisäksi mukana on valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuden sekä julkisen infrastruktuurin aloilla toimivia johtavia yrityksiä MADE, Ferrovial Servicios, Arla Foods ja Fenin.

Teknologian tutkimuskeskus VTT toimii hankkeen teknisenä koordinaattorina ja johtaa yli puolta hankkeen toiminnoista yhteistyössä FundingBox-yhteisön kanssa, joka vastaa myös 1. hakukierroksesta. Rahoituksen lisäksi yritykset saavat teknistä tukea Euroopan johtavilta robotiikka-alan tutkimuslaitoksilta, joita ovat Teknologian tutkimuskeskus VTT, Danish Technological Institute DTI, TU Delft, Tecnalia ja PIAP.

 

Lue lisää:

http://robotunion.eu

Haku ohjelmaan: https://robotunion.fundingbox.com/

Tiedote 12.3.2018: Eurooppalaisille startup -ja pk-yrityksille oma robotiikkakiihdyttämö

 

Ota yhteyttä