Sign In

Jussi Ollila VTT:n viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi

24.1.2017

VTM Jussi Ollila on nimitetty VTT:n viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi. Ollila siirtyy VTT:lle viestintätoimisto Tekir Oy:stä, jossa hän on toiminut johtajana ja johtavana konsulttina. Ennen Tekiriä hänellä on pitkä kokemus viestinnän, markkinoinnin ja brändin johtamisesta isoissa yrityksissä, kuten Metsossa ja Kemirassa.

Ollila aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2017, kun VTT:n nykyinen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava johtaja Olli Ernvall on siirtymässä eläkkeelle.

"Maine, näkyvyys ja vaikuttavuus ovat keskeisiä tekijöitä VTT:n uudessa strategiassa. Yhtiömme maine on vahva ja tunnustettu niin kotimaassa kuin myös kansainvälisesti. Olen tyytyväinen, että saamme kokeneen osaajan jatkamaan tätä jo nyt ammattimaisesti tehtyä työtä yhtiössämme", sanoo VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara.

"VTT on oman alansa huippuosaaja ja merkittävä toimija suomalaisten yritysten kilpailukyvyn kehittämisessä. Yhtiön brändiin luotetaan laajasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Nämä tekijät luovat innostavat lähtökohdat viestinnän ja markkinoinnin jatkokehittämiselle", sanoo Jussi Ollila.

 

Ota yhteyttä
 
 
 

​Lisätietoa:

Vasara Antti
President & CEO
020 722 111
antti.vasara@vtt.fi