Sign In

Mika Toikka VTT:n asiakas- ja liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

15.2.2017

DI Mika Toikka on nimitetty VTT:n asiakas- ja liiketoiminnan kehitysjohtajaksi 13.2.2017 alkaen vastuualueenaan älykäs teollisuus ja energiajärjestelmät liiketoiminta-alue.

Toikalla on vankka kokemus työskentelystä kansainvälisissä yrityksissä markkinoinnin, markkinakehityksen, myynnin, asiakaskokemuksen sekä brändinrakentamisen parissa.

Toikka siirtyi VTT:lle Outokummulta, jossa hän toimi konsernin markkinointijohtajana ja myynnin johtoryhmän jäsenenä. Tätä ennen hän on työskennellyt markkinointijohtajana Parocilla, kehitystehtävissä TeliaSoneralla sekä liikkeenjohdon konsulttina Vectialla.   

"VTT on vahva teknologiaosaaja ja tulevaisuuden teknologioiden kehittäjä. VTT:n uuden strategian painopistealueena on asiakaslähtöisyys, ja työllämme vaikutamme asiakkaan menestykseen. Mitä paremmin pystymme kytkemään oman osaamisemme asiakkaidemme kilpailuedun parantamiseen, sitä paremmin olemme onnistuneet työssämme. On äärimmäisen innostavaa päästä mukaan huipputiimiin ja olla mukana rakentamassa tulevaisuuden VTT:tä," kertoo Toikka.

VTT:n älykäs teollisuus ja energiajärjestelmät -liiketoiminta-alue kehittää uusia, älykkäitä ratkaisuja sekä valmistavan teollisuuden että energiajärjestelmien käyttöön. Kehitämme tutkimustoiminnassamme teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja, joiden vaikutuksista hyötyvät asiakkaamme omissa liiketoiminnoissaan. Edistämme valmistavan teollisuuden rakenteellista muutosta ja kehitämme älykkäitä, vähähiilisiä ratkaisuja energian tuotantoon, jakeluun ja käyttöön.

​Mika Toikka
Vice President, Sales and Business Development
+358406608265
mika.toikka@vtt.fi