Sign In

Miltä näyttää tulevaisuuden äitiyspakkaus? - Osallistu kansainväliseen innovaatiokilpailuun

8.6.2017

Janssen ja Johnson & Johnson Innovation käynnistävät Next-Gen Baby Box QuickFire Challenge -innovaatiokilpailun, jossa etsitään ideoita ja ratkaisuehdotuksia tulevaisuuden äitiyspakkaukseen digitalisaation mullistaessa myös terveydenhuollon prosesseja.

Janssen Research & Development, LLC, joka on yksi Johnson & Johnson –konserniin kuuluvista Janssen lääkeyhtiöistä, sekä Johnson & Johnson Innovation lanseerasivat tänään 8.6. Next-Gen Baby Box QuickFire Challenge –innovaatiokilpailun yhteistyössä Sitran, Tekesin ja VTT:n kanssa.

VTT on hankkeessa mukana merkittävänä innovaatiotoimijana ja terveysteknologian asiantuntijana, joka haluaa niin ikään edistää terveydenhuollon uudistumista ja digitaalisten palveluiden käyttöönottoa.

"Innovaatiokilpailu on osoitus suomalaisen lasten terveyden- ja sairaanhoidon kansainvälisestä arvostuksesta, josta äitiyspakkaus on hyvänä esimerkkinä. Hankkeen kautta tämä arvokas suomalainen pääoma saa varmasti lisää kansainvälistä huomiota", uskoo asiakaspäällikkö Kari Kohtamäki VTT:ltä.

"Näemme lasten kasvua tukevat teknologiset innovaatiot investointina tulevaisuuteen ja siksi niihin pitää erityisesti panostaa", Kohtamäki korostaa. "Toivomme, että suomalaiset opiskelijat, tutkijat ja yritykset osallistuvatkin kilpailuun rohkeilla ideoillaan."

Voittajille on tarjolla sekä rahallista tukea että asiantuntevaa sparrausta idean eteenpäin viemiseksi. 


Kilpailuaika päättyy 18.8.

Kilpailussa keskitytään seuraaviin innovaatioalueisiin: lasten terveyden edistäminen, lapsuusiän sairauksien varhaisempi havaitseminen sekä vanhemmuuden tukeminen.

Osallistu täällä: https://jnjawards.fluidreview.com/   

Voittaja julkistetaan Slushin yhteydessä 30.11.-1.12.

Lisätietoja kilpailusta: http://jlabs.jnjinnovation.com/quickfire-challenges/next-gen-baby-box-quickfire-challenge

Janssen Research & Development, LLC:n, ja Johnson & Johnson Innovationin tiedote: 

https://www.epressi.com/tiedotteet/terveys/janssen-ja-johnson-johnson-innovation-lanseeraavat-next-gen-baby-box-quickfire-challenge-kilpailun-yhdessa-sitran-tekesin-ja-vttn-kanssa.html


 Lisätietoja:

Janssen
Pekka Ihalmo, Public Affairs Manager
+358 40 517 9619
pihalmo@ITS.JNJ.com