Sign In

Universumin työnantajakuvatutkimus 2016: VTT on tekniikan ja luonnontieteiden alan ammattilaisten viidenneksi suosituin työnantaja

27.10.2016

Universum Suomi 2016 Ihannetyönantaja VTT sijoitus #5 Tekniikka/luonnontieteet

Universumin työnantajakuvatutkimuksen tulokset on julkaistu. VTT sijoittui hienosti tekniikan ja luonnontieteiden alan ammattilaisten suosikkityönantajien kärkiviisikkoon. VTT:n edellä ovat kärkipaikkaa pitävän KONEen lisäksi Google, Ramboll ja Pöyry. IT-alan ammattilaisten keskuudessa VTT oli sijalla 24.

Tämän vuoden tutkimustulosten mukaan korkeakoulutettujen ammattilaisten ihannetyönantaja tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, joustavia työskentelyolosuhteita ja kilpailukykyisen pohjapalkan. Tärkeäksi koetaan myös esimies, joka tukee kehittymistä. Vastaajat kokivat tärkeimmiksi uraa koskeviksi tavoitteiksi työn ja vapaa-ajan tasapainon, älyllisten haasteiden tarjoamisen sekä kokemuksen työn merkityksellisyydestä.

"Olen erittäin iloinen VTT:n sijoituksesta tekniikan ja luonnontieteiden alan ammattilaistutkimuksessa. Tarvitsemme jatkossakin alan huippuja VTT:lle, ja tämä antaa meille hyvän referenssin rekrytointiin. Pystymme hyvin vastaamaan näiden ammattilaisten arvomaailmaan liittyviin odotuksiin", toteaa henkilöstöjohtaja Kirsi Nuotto.