Sign In

VTT Expert Services Oy ja Nemko Oy ovat sopineet yhteistyöstä

1.12.2010

VTT Expert Services Oy ja Nemko Oy ovat sopineet aloittavansa yhteistyön terveydenhuollon laitteiden markkinoilleviemisen palveluissa. Sopimus koskee yhteistyötä markkinoinnissa ja myynnissä, osaamisen kehittämisessä ja palvelujen tarjoamisessa. Molemmat yhtiöt jatkavat edelleen nykyisten palveluidensa tarjoamista tuotehyväksynnöissä ja testauksessa.

Yhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaiden tuotekehityksen tukea ja nopeuttaa tuotteiden markkinoille pääsyä. Jatkossa VTT Expert Services Oy ja Nemko Oy voivat yhteistyössä tarjota kokonaispalvelua, joka kattaa markkinat maailmanlaajuisesti.

“Meillä on pitkät perinteet asiantuntevana terveydenhuollon laitteiden hyväksyjänä. Olemme pitkään toimineet tällä alueella ilmoitettuna laitoksena ja palvelumme ovat auttaneet asiakkaitamme monille markkinoille. Yhteistyö parantaa mahdollisuuksiamme tarjota palvelut kattamaan markkinoille pääsy maailmanlaajuisesti.” sanoo Matti Lanu, VTT Expert Services Oy:n tekninen johtaja.

“Yhteistyö takaa asiakkaille joustavamman markkinoillepääsyn, kun kaikkia tuotehyväksynnän olennaisia osa-alueita voidaan viedä eteenpäin samanaikaisesti. Yhteistyössä voimme ottaa kokonaisvastuun, jolloin asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa.” toteaa Tomi Nyberg, Nemko Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja.

VTT Expert Services Oy

VTT Expert Services Oy tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluja, sertifiointi- ja hyväksyntäpalveluja, testaus- ja analyysipalveluja sekä tarkastus- ja kalibrointipalveluja. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen kehityksessä, markkinoille viennissä sekä niiden ylläpidon aikana. VTT Expert Services Oy:ssä työskentelee noin 250 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 22,5 M€. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. VTT Expert Services Oy on osa VTT Groupia.
http://www.vttexpertservices.fi/

 

Nemko Oy

Nemko Oy on Espoossa ja Jyväskylässä toimiva, akkreditoitu monipuolisia testaus-, sertifiointi-, kalibrointi- ja asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Nemko-konsernin palveluksessa on yli 500 ammattilaista Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä. Toimipaikkoja Nemkolla on Suomen lisäksi Norjassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Italiassa, Ruotsissa, Tanskassa, USA:ssa, Kanadassa, Koreassa, Kiinassa, Japanissa ja Taiwanissa.
http://www.nemko.fi/n_f/index.html

 

Ota yhteyttä