Sign In

VTT ja Liikennevirasto solmivat strategisen yhteistyösopimuksen

2.12.2010

VTT ja Liikennevirasto allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jolla tuetaan molempien organisaatioiden strategista johtamista ja keskeisten tulevaisuuden haasteiden ja mahdollisuuksien hahmottamista liikennesektorilla.

Yhteistyösopimus perustuu keskinäiseen tulosten ja tiedon vaihtoon innovaatiotoiminnasta, strategisesta ennakoinnista ja liikennealan tutkimuksesta. Organisaatiot voivat hyödyntää tietoja monipuolisesti nopeasti muuttuvan liikennealan kehittämisessä.

”VTT ja Liikennevirastoa edeltäneet organisaatiot ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo pitkään. Uudella sopimuksella laajennamme yhteistyötä strategisen keskustelun suuntaan. Molemmilla organisaatioilla on vahva tahtotila tarttua tulevaisuuden haasteisiin yhdessä”, kertoo Liikenneviraston kehitysjohtaja Tiina Tuurnala.

"Liikennevirasto on VTT:lle tärkeä kumppani, jonka kanssa haluamme rakentaa pitkäaikaisen strategisen yhteistyösuhteen. Kansallisen älyliikenteen strategian toimeenpano on hyvä esimerkki molempia organisaatioita koskettavasta aiheesta, jossa ajatustenvaihdosta on suurta hyötyä", sanoo VTT:n asiakasjohtaja Harri Airaksinen.

Sopimuksen allekirjoittivat pääjohtaja Erkki KM Leppävuori ja toimialajohtaja Jouko Suokas VTT:ltä sekä pääjohtaja Juhani Tervala ja kehitysjohtaja Tiina Tuurnala Liikennevirastosta.

 

Ota yhteyttä